“Kynd to yourself, kynd to the world”

Tegenwoordig zijn we allemaal steeds meer bezig om wat duurzamer te leven. Ook wij willen ons steentje daaraan bijdragen. Dit kunnen wij doen door middel van dit leuke merk, wat ook nog eens precies in ons straatje past.

Kynd Mynded is een super leuk merk wat duurzame schoonheidsproducten verkoopt.
De missie vanKynd Mynded is om alle salons en badkamers over te laten stappen op bewuste en milieuvriendelijke producten. Alle producten en verpakkingen zijn gemaakt van herbruikbare-, biologisch afbreekbare- of duurzame materialen.

De producten die wij verkopen zijn op dit moment;

  • Bamboe wattenstaafjes (100 stuks) – €2,50
  • Sponge pads (2stuks) – €12,50
  • Bamboe/charcoal handdoekje – €9,95

Hieronder staan onze hardlopers even uitgelicht:

Kognac sponge gezicht

De verzachtende konjac sponge bestaat uit plantaardige konjac vezels en elke kleur heeft een andere toevoeging. Hij verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en verzacht de huid. Voor gebruik eerst even een paar minuten weken in wat (lauw)warm water tot hij zacht wordt. Gebruik de spons daarna over het gezicht met jouw favoriete gezichtsreiniger. Zorg ervoor dat je hem niet uitwringt maar het water er zachtjes uit drukt. Zo beschadig je de vezels niet. Na gebruik hoef je hem niet te reinigen met zeep want de konjac vezels reinigen zichzelf. Hang de sponge op aan het handige touwtje om hem natuurlijk te laten drogen. 3 maanden na het eerste gebruik wordt het aangeraden het product te vervangen. Je kunt hem gemakkelijk bij het groene afval doen!

  • Kognac spons gezicht/lichaam €9,95 /€12,50

Wattenschijfjes

Ze zijn gemaakt van duurzaam bamboe materiaal. De set bestaat uit 14 wattenschijfjes en een bijgeleverde waszak waarmee je ze gemakkelijk toevoegt aan je was. Wie hebben er ook een mooie bamboe houder bij en we verkopen ook travelsets en kennismakingssets. Leuk om te geven of te krijgen!

Daarnaast bespaar je ongeveer 1500 schijfjes per jaar aan afval én kosten.

  • SAMPLE SETJE VAN 2 WATTENSCHIJFJES – € 4,95
  • Travelset wattenschijfjes (4 stuks in blikje) – €7,95
  • Wasbare wattenschijfjes (14 stuks) – €17,95
  • Bamoe houder voor de wattenschijfjes – €17,95