Nieuw in de salon: Cold Plasma Energy, ofwel Dr. Platon. Een hele nieuw techniek op het gebied van huidverbetering & huidproblemen.

Wat is Plasma

Plasma is na vast, vloeibaar en gas de vierde en laatste toestand van materie wat betekent dat plasma zeer veel energie bevat. 99% van alle materie in het universum verkeert in plasmastaat, maar plasma komt niet op natuurlijke wijze op aarde voor. Dit betekent dat plasma kunstmatig moet worden gegenereerd. Dit gebeurd door middel van het creëren van een elektromagnetisch veld waardoor O2 en CO2 uit de lucht geïoniseerd wordt er er ozon en plasma ontstaat.

Plasma gaat de huid niet in, maar zet biochemische reacties aan waardoor er huidverbetering op gaat treden. Het is een pijnloze behandeling zonder reacties. Wel kan je tijdens de behandeling lichte prikkelingen ervaren.

Wat doet de DR. Platon voor de huid

  • Het maakt de huid tijdelijk, tot 24 uur waarbij de eerste 10 minuten het meest optimaal zijn, toegankelijker voor het opnemen van werkstoffen. Alles wat je binnen deze tijd na het gebruik van Cold Plasma aanbrengt wordt beter door de huid opgenomen.
  • De eerste 3 minuten van de Dr. Platon behandeling werkt steriliserend op de huid. Plasma steriliseert de huidporiën op effectieve wijze door vuil, talg, bacteriën en schimmels af te breken en deze door electrostatische aantrekking naar de keramische plaat van Dr. Platon te trekken. Hierdoor is deze behandeling zeer effectief bij Rosacea, Acne en seborroisch Eczeem en Psoriasis.
  • Het verzacht en herstelt een geïrriteerde, jeukende huid.
  • Het draagt tevens bij aan het hydrateren van de huid.
  • Het activeert de celdeling, waardoor de productie van nieuwe eiwitten en collageen wordt gestimuleerd. Hierdoor zal er ook een gunstig effect worden gezien op epidermaal pigment.
  • Het kan ingezet worden bij wondgenezing, omdat het de vorming van nieuwe bloedcellen stimuleert.

Dr. Platon Cold Plasma is bij iedereen inzetbaar. Je kan deze als extra onderdeel boeken tijdens een gezichtsbehandeling. Daarnaast bieden we ook kuren aan bij huidproblemen. Dit zal worden besproken tijdens de intake.