HA FILLING POWDER

Daarnaast hebben we nog een extra module die je zou kunnen toevoegen aan elke behandeling, namelijk FILLERS IN EEN FLESJE.

We hebben het HA FILLING POWDER (=hyaluronpoeder )wat we na elke behandeling kunnen toepassen. Dit is op basis van een veilige nanotechnologie, waarbij de klein moleculaire hyaluronzuur de huid kan binnendringen en kan zorgen voor een opspannend effect. Je kunt dus echt lijntjes en rimpeltjes opvullen zonder dat er een naald aan te pas komt.

Het is wederom net als sporten, hoe vaker je het doet, des te beter het resultaat zal worden op de langere termijn.

De HA Filling powder behandeling kan aan elke gezichtsbehandeling worden toegevoegd. De behandeling van 3 zones kost €30,-.

Bij een zone moet je denken aan voorhoofd, fronsrimpel, ogen, neuslippenplooi, wangen. Elke extra zone kost €10,- extra

BRO-5 icm Collageen draden

Het BRO-5 serum is een serum met hoogwaardige ingrediënten, zoals hyaluronzuur (laag moleculair), peptiden, vitamines, mineralen en collageen, waarmee huidgenezing wordt bevorderd en huidveroudering wordt tegen gegaan.

Peptides zijn bouwstenen van eiwitten zoals collageen en elastine vezels die van nature in ons lichaam voorkomen. Deze vezels geven onze huid stevigheid en elasticiteit. Peptiden stimuleren de huid om meer collageen te gaan produceren.

De collageen dragen die wij gebruiken in deze behandeling komen eigenlijk uit de medische wereld. Zo wordt er wel meer “gepikt” door de cosmetische industrie uit deze wereld.

Het draadje moet je zien als een transporteur. Het draadje wordt in het serum gelegd, waardoor dit getransporteerd wordt in de diepere huidlagen. Dit kan, omdat ook hier gebruik wordt gemaakt van nanotechnologie.

Het nanocollageen in deze draadjes (plantaardig) zorgt voor de hydratatie in de huid. Het draadje lost op en de ingredienten komen vrij.

Deze behandeling kost €30,- waarbij er 5 draden worden ingelegd. Zijn er meer draden nodig dan kost dit €10,- extra.