MEDISCH PEDICURE : Op dit moment is het helaas NIET mogelijk om nieuwe clienten aan te nemen voor een medisch pedicurebehandeling. Voor een eenmalige behandeling hanteren wij wel een wachtlijst. We kunnen echter niet garanderen dat u binnen 2 weken geholpen kan worden.

PEDICURE : Er zijn op maandag nog enkele plekken VRIJ bij de pedicure.

 

Loop je al een tijdje met pijn aan je voeten vanwege overtollig eelt, een likdoorn of een pijnlijke ingroeiende nagel? Blijf daar dan niet langer mee rondlopen en kom gewoon langs. Wij zien in elk voetprobleem een uitdaging die wij graag aan gaan! Ons doel is om jou pijnvrij en met mooie voeten weer naar huis te laten gaan.

Ook als je geen pijn aan je voeten hebt ben je natuurlijk van harte welkom!

Tijdens het intakegesprek stellen wij vast waar rekening mee gehouden moet worden en waar extra aandacht aan moet worden geschonken tijdens de behandeling. Mocht er meer tijd nodig zijn dan de 45 minuten die voor een standaard behandeling worden gerekend dan zal dit altijd vooraf worden besproken.

Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij de branchorganisatie Provoet en sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van pedicures.