Sport

Een goede voetconditie is belangrijk bij het sporten. Bijna elke lichaamsbeweging begint vanuit je voeten. Een juiste voetverzorging kan bijdragen aan de preventie van blessures. Een ingegroeide nagel, een blauwe teennagel, een likdoorn, blaar of een ander frictiepunt wat pijn veroorzaakt. Onwillekeurig plaatsen we onze voeten anders om de pijn te ontzien en creëren hiermee een verkeerde belasting van de voet.

Neem een hardloper. De in het begin zo goed aangemeten en de op uw loopbeweging geanalyseerde schoen verliest zijn optimale werking door de gewijzigde manier van bewegen. Dit alles kan natuurlijk een nadelige invloed op jouw gehele gestel veroorzaken zoals knie-, heup-, en rugklachten.

Maar alleen al het feit dat je niet optimaal kunt genieten van jouw favoriete sport, zou het al waard moeten zijn om jouw voeten te laten controleren. Een regelmatig bezoek aan mijn medisch pedicure praktijk houdt je voeten in optimale conditie en kan je jouw sportplezier weer teruggeven of ervoor zorgen dat het blijft zoals het is. Door middel van moderne behandelapparatuur en hedendaagse technieken ben ik in staat om je vrijwel direct en pijnloos van voetproblemen te verlossen. Als sporter vraag je veel van je voeten, geef ze ook eens wat terug want prestaties beginnen vanuit een goede basis.

 

Maak een afspraak