Rosacea

Rosacea is een huidprobleem wat vaker bij vrouwen boven de 30 jaar voorkomt dan bij mannen. Het kan beginnen met wat meer zichtbare rode adertjes in je gezicht. Het lijkt wel of je constant bloost en dat de roodheid niet meer verdwijnt. Heb je dit in combinatie met bultjes en puistjes dan spreken we waarschijnlijk over rosacea.

Rosacea is erg vervelend want afgezien van de verdikte huid of vochtophopingen, jeuk en een branderige huid is het lastig onder controle te brengen. De demodex mijt zou een oorzaak kunnen zijn van de rosacea. Er zijn ook bepaalde triggers die rosacea kunnen veroorzaken zoals voeding, stress, alcohol, warmte en kou.

Ik kan me voorstellen dat wanneer je dit hebt dit een enorme impact kan hebben op je sociale leven en dat je je hier erg onzeker over kan voelen. Samen met jou kan ik er echt voor zorgen dat het beter wordt. Blijf niet langer tobben maar maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis huidmeting en huidanalyse.

Aanbevolen behandeling 

hannah Xperience

Na de huidmeting en -inspectie zal de behandeling er op gericht zijn de huid sterker en weerbaarder te maken met minder roodheden. Tussen oktober en maart kan ik fruitzuren inzetten. Deze werken onder andere versterkend op de haarvaten.

75 minuten € 77,50 inclusief epileren en fruitzuur behandeling. (Fruitzuren worden enkel tussen oktober en maart ingezet)

Behandeling boeken

Juliette Armand Sensi Therapy

De Sensi therapy is een behandeling die erop gericht is om huidirritaties te bestrijden. Door middel van de synergie (samenwerking) tussen de verschillende kalmerende werkstoffen biedt het herstel van de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Het zorgt ervoor dat de huid voldoende wordt gehydrateerd, waardoor de huid sneller en beter kan genezen.

75 minuten € 77,50 inclusief epileren en massages.

Behandeling boeken

Resultaat

  • Een gekalmeerde huid met minder roodheid.
  • Een huid die weerbaarder wordt en pH verbeterend.