Rimpels

Iedereen krijgt rimpels. Daar kun je niet omheen. De een krijgt ze sneller dan de ander en vindt dat vervelender dan de ander. Erfelijke factoren spelen daarbij ook een rol. Daarnaast zijn er tal van omgevingsfactoren die van invloed zijn zoals zon (UV), voeding (overgewicht), stress en roken.

Door de afname van collageen en elastine in ons bindweefsel ontstaan er rimpels. Wist jij dat de aanmaak van deze twee al na je 25e levensjaar drastisch minder wordt? Rimpels kan ik niet wegmasseren, maar ik kan je huid er wel langer mooi uit laten zien. Want mooi oud worden dat willen we toch allemaal?

Daarom richt ik mij in mijn praktijk met de Bindweefselmassage, Rimpel Reductie Therapie in combinatie met de producten van zowel hannah als Juliette Armand op huidverbetering. Met de bindweefselmassage activeren we de cellen die zorgen voor de opbouw van collagene vezels en elastine vezels. Hierdoor gaan we de elasticiteit en veerkracht van je huid verbeteren en verstevigen we het bindweefsel. Door de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de conditie van de huid dus te stimuleren proberen we alles uit je huid te halen wat er nog in zit. Wil je echt starten met jouw huidverbetering? Denk dan eens aan een mini bootcamp!


mini bootcamp

Vier behandelingen binnen 6 weken om je huid een echte boost te geven. Door kort achter elkaar de bindweefselmassage te ondergaan geef je je cellen de opdracht om weer collageen en elastine vezels aan te maken. Dit in combinatie met de producten zullen voor een prachtige resultaat zorgen.

MINI BOOTCAMP BOEKEN

Rimpel Reductie Therapie

Elk gebied van de huid wordt op de juiste diepte intensief behandeld en verbeterd door verschillende massagetechnieken. Het effect van de Rimpel Reductie Therapie is wetenschappelijk bewezen en toont aan de er huidverbetering kan plaatsvinden van maar liefst 35 tot 80%!

Meer informatie

Juliette Armand Chronos Therapy

Je afspraak met de cosmetisch arts kan worden uitgesteld….waarom?

Omdat deze behandeling bomvol werkzame stoffen zit die daadwerkelijke huidverbetering tot stand brengen. Het bevordert de werking van antioxidanten waarmee de huid beschermt wordt tegen schadelijke stoffen van buitenaf en UV-straling. In combinatie met de bindweefselmassage is dit de ultieme behandeling tegen huidveroudering.

Dit is echt een mooie behandeling om je huid een boost te geven als je een belangrijke dag gepland hebt staan zoals een feest of misschien wel je bruiloft. Een kuurbehandeling is dan eigenlijk een must.

Deze behandeling kan vanwege de peeling enkel geboekt worden tussen oktober en april.

Meer informatie

Resultaat

  • Vermindering van fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpels
  • Beter opname werkstoffen door verbeterde doorbloeding
  • Verbetering in volume, structuur en kleur
  • Versteviging van het bindweefsel