Reviews

Vandaag de Chronos Therapy ondergaan van Juliette Armand. Het was een heerlijke behandeling met een top resultaat. Na afloop was de huid een stuk egaler, een gezonde huidskleur EN de fijne rimpeltjes waren minder zichtbaar. Volgende maand weer de Chronos Therapy bij Tamara, bedankt voor deze fijne behandeling!

Billy

Super Hannah huidcoach heb ik! Tamara bedankt voor je fantastische behandeling.

Claudia Kappers

Een hele fijne en kundige pedicure, kom er graag en ben zeer tevreden.

Lenie Stam

Vakkundig, prachtige salon: bij deze Hannah Huidcoach, specialist in huidverbetering en pedicure ben je in goede en professionele handen!

Wietske van Otterlo

Super behandeling gehad van mijn huidcoach Tamara...Je voelt je weer helemaal nieuw! Mannen ik zeg gewoon doen.....!!!

Gerard Hoogwerf

Vanwege voetklachten ben ik op zoek gegaan naar een goede pedicure.
Mijn zoektocht werd ingegeven door mindere ervaringen bij mijn vorige pedicure en mijn terugkerende nagelklachten.
Na onderzoek kwam ik uit bij Praktijk Elements, die naast de reguliere pedicure ook is gespecialiseerd in gespecialiseerde (medische) pedicure.
Vanaf de intake, nu een aantal jaren terug, ben ik erg tevreden over de behandelingen bij Praktijk Elements.
Door periodieke behandeling zijn mijn voetklachten zo goed als opgelost. De behandelruimte is modern en de behandelingen verlopen altijd in een ontspannen en plezierige sfeer.
In de afgelopen periode heb ik ervaren dat de behandelingen door periodieke bijscholing op
een hoog niveau blijven en nieuwe technieken worden toegepast.
Ik kan dan ook een pedicure-behandeling bij Tamara van harte aanbevelen.

Nico

Mijn twijfel voordat ik een afspraak maakte bij praktijk Elements was of de behandeling en de huidcoach wel bij mij paste.
Mijn ervaring uiteindelijk met het product hannah en de huidcoach was zeer goed, relax en een open sfeer. Het klikte direct met
de huidcoach Tamara, zonder dat allerlei producten en/of behandelingen werden opgedrongen! Een moment voor jezelf, optimaal genieten met geweldig resultaat. Deze waren namelijk geweldig en zichtbaar. Ik heb veel complimenten ontvangen over mijn huid, veel meer kleur, volume en minder diepe rimpels.
Ik zou praktijk Elements zeker aanbevelen bij collega’s vrienden en familie. Dit heb ik trouwens reeds gedaan.Diegene die zijn geweest deelden mijn ervaring en enthousiasme.

Door

Maak een afspraak