Pigmentvlekken

Storende donkere vlekjes in het gezicht. Pigmentvlekken. Je kan het op verschillende manieren ontwikkelen. Er kan al pigmentatie ontstaan na een wondje of een insectenbeet, maar ook na acne. We noemen dit post-inflammatoire hyperpigmentatie. De huid wil het wondje herstellen, maar daarbij wordt de pigmentaanmaak ook gestimuleerd. Een donkere verkleuring kan dan ontstaan.

Deze verkleuring ontstaat door de pigmentcellen. Als we in de zon zitten worden deze cellen geactiveerd. Een bruine huid is het resultaat. Echter als er een verstoring in dit proces ontstaat, kunnen pigmentvlekken ontstaan. Er zijn verschillende soorten pigment. Zo heb je misschien wel eens gehoord van een zwangerschapsmasker ook wel Melasma genoemd. Deze ontstaan vaak tijdens de zwangerschap onder invloed van zonlicht, hormoonhuishouding en een stukje aanleg. Deze vorm van pigment is goed te behandelen.

Er ontstaat een donkere verkleuring. Oppervlakkig (epidermaal) pigmentatie is wel te behandelen. Dieper gelegen (dermaal) pigment is lastiger te behandelen. Dit kan enkel behandeld worden met een laser.

Aanbevolen behandeling
 

Juliette Armand Whitening Therapy

Deze behandeling van Juliette Armand is een krachtige combinatie van producten met een hoge dosis vitamine C, Arbutin en Rumex. Van deze drie ingrediënten is vastgesteld dat ze onder andere verkleuringen verminderen. De producten voor thuisgebruik na deze behandeling of tijdens een kuur is echt een must.

Behandeling van 50 minuten € 55,-.

BEHANDELING BOEKEN

Juliette Armand Apocalypsis Therapy Exfoliation

De Juliette Armand Apolcalypsis therapy exfoliation zijn eigenlijk twee behandelingen die er op gericht zijn om onder andere pigmentvlekken aan te pakken. Deze behandeling stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid.

Dit intensieve protocol bestaat uit 2 behandelingen. Na de eerste behandeling gaat je huid na een paar dagen vervellen. Sporten, (zon)vakantie, zonnebank of sauna zijn nu niet te plannen.

Na 5 dagen kom je terug voor het herstelprotocol.

De eerste behandeling duurt 50 minuten.
De tweede behandeling duurt 50 minuten.

Pigmentvlekken behandelen bodegraven

Na 1 Whitening Therapy behandeling en 1 Apocalypsis Therapy behandeling.

De Apocalypsis therapy Exfoliation behandelingen kosten samen € 140,-.
Dit is exclusief de Sunfilm factor 30 van Juliette Armand (t.w.v. € 43,20) welke verplicht gebruikt moet worden tussen de behandelingen.

KUUR BOEKEN

hannah Xperience / Fruitzuren

Fruitzuren, ook wel glycolics genoemd zijn zuren die zorgen voor een peeling in de opperhuid en bovenste lagen van de lederhuid. Deze fruitzuren zijn zeer geschikt om toe te passen in een behandeling bij pigmentatie.
Je gaat van deze peeling niet vervellen.

Doordat de fruitzuren wat dieper de huid in kunnen zal deze behandeling niet plaatsvinden in de zomermaanden, maar enkel tussen oktober en april.

De behandeling vindt plaats tijdens een hannah Xperience en is kosteloos bij een volledige hannah Xperience van 75 minuten. Bij elke andere hannah Xperience betaal je € 12,50 extra voor deze behandeling.

BEHANDELING BOEKEN

Juliette Armand Mandelic Acid Therapy 

De Juliette Armand Mandelic Acid Therapy is een behandeling die onder andere pigmentstoornissen kan aanpakken. Deze behandeling is op basis van amandelzuur. Deze chemische peeling heeft een lage irritatiekans en kan daardoor het hele jaar worden ingezet en zelfs bij de meest gevoelige huid.

Behandeling van 45 minuten inclusief 2x 20ml nabehandelingsproducten € 67,50.
Behandeling van 75 minuten inclusief bindweefselmassage en 2x 20ml nabehandelingsproducten € 90,50.

BEHANDELING BOEKEN

Resultaat

  • Zichtbaar minder pigmentatie
  • Stimuleert het natuurlijke herstelproces
  • Stralende huid met heldere teint