Pedicure

Loop je al een tijdje met pijn aan je voeten vanwege overtollig eelt, een likdoorn of een pijnlijke ingroeiende nagel? Blijf daar dan niet langer mee rondlopen en kom gewoon langs. Ik zie in elk voetprobleem een uitdaging die ik graag aan ga! Mijn doel is om jou pijnvrij en met mooie voeten weer naar huis te laten gaan.

Ook als je geen pijn aan je voeten hebt ben je natuurlijk van harte welkom! Wat dacht je van een pedicure behandeling met aansluitend een voetmassage, voet scrub of allebei?

Heb je diabetes of reuma dan is het mogelijk dat je de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt van je zorgverzekering. Lees hiervoor verder bij de kopjes Diabetisch of Reumatisch.

Tijdens de anamnese, het intakegesprek, wordt vastgesteld waar ik rekening mee moet houden en waar extra aandacht aan moet worden geschonken tijdens de behandeling. Mocht er meer tijd nodig zijn dan de 45 minuten die voor een standaard behandeling worden gerekend dan zal dit altijd vooraf worden besproken.

Een Elements pedicure behandeling betreft:

  1. Behandelplan opstellen
  2. Nagels knippen
  3. Eelt en of likdoorn verwijderen/ ingegroeide nagel behandelen
  4. Nagelomgeving reinigen
  5. Voeten incremen

Maximaal 45 min. € 33,-.

Behandeling binnen 8 weken € 30,-

Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij de branchorganisatie Provoet en sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van pedicures.