Eczeem

Eczeem is een niet besmettelijke huiduitslag. Het kan ontstaan doordat je bijvoorbeeld in aanraking komt met een stof zoals cosmetica of schoonmaakmiddelen. Je merkt dat je een rode huid krijgt. Soms begint het met een klein rood vlekje wat al snel een grotere plek wordt. Je kan ook puistjes, blaasjes en jeuk krijgen. Allemaal heel erg vervelende symptomen waar je het liefst zo snel mogelijk vanaf wil.

Het belangrijkste is natuurlijk dat je erachter komt wat het eczeem veroorzaakt heeft. Dat is niet altijd even makkelijk. Stress, vermoeidheid en ziekte kunnen eczeem namelijk ook triggeren. Bij eczeem heb je ook vaak last van een (zeer) droge huid, omdat je huid meer vocht verliest en je huid minder huidvetten (lipiden) bevat. Als je huid droog is, neemt de vatbaarheid van de huid voor irriterende stoffen toe en daarmee ook de kans op eczeem.

Je huid goed verzorgen door middel van een milde reiniging en de huidbarrière (vocht en vetten) weer op orde krijgen is een belangrijke stap.

Nog geen idee welke behandeling voor jouw huid geschikt is? Kom vrijblijvend langs voor een gratis huidmeting en advies op maat!


hannah Xperience

De start van een behandeling is altijd de huidmeting. Hier passen we onze behandeling op aan en zo starten we direct met het verbeteren van jouw huid probleem, zodat je weer stralend en met een rustige en mooie huid weer naar huis gaat! Je voelt en ziet direct verbetering en gaat je daardoor ook beter voelen.

75 minuten € 77,50 inclusief epileren en bindweefselmassage.

BEHANDELING BOEKEN

Juliette Armand Sensi Therapy

De Sensi therapy is een hele fijne behandeling die bij elke vorm van huidirritatie kan worden ondergaan. Een heerlijke behandeling die niet alleen zorgt voor totale ontspanning maar ook nog eens zorgt voor een rustige, gekalmeerde en frisse huid! Je ziet je huid opknappen en stralen.

75 minuten € 77,50 inclusief epileren, harsen en massage.

BEHANDELING BOEKEN

Resultaat

  • Een gekalmeerde huid welke beter in staat is zichzelf te herstellen.
  • Een frisse, zachte huid.