NOG EVEN DE SPELREGELS OP EEN RIJ;

Voorbereiding

1. Vermijdt minimaal twee weken vóór de behandeling het contact met de zon.

  1. Maak in deze periode ook geen gebruik van de zonnebank of zelfbruinende crème. Het pigment in de huid kan het effect van de behandeling nadelig beïnvloeden.
  2. Gedurende de behandelperiode en minimaal 4 weken voor de eerste behandeling mag het te behandelen gebied niet geharst of geëpileerd worden. Scheren en ontharingscrème gebruiken mag je tijdens de kuur gewoon blijven doen.

4. Het liefst twee dagen vóór de behandeling moet je zelf het gebied zorgvuldig scheren. Op de dag van behandeling moeten de haar stoppeltjes net zichtbaar en voelbaar zijn. Als er niet geschoren is kan er NIET behandeld worden!

Tijdens de behandeling

De lichtflits voelt alsof er elastiekje losschiet tegen de huid. Over het algemeen voelt het niet pijnlijk aan, wel kan het gevoelig zijn, dit is per persoon verschillend. Op sommige plaatsen van het lichaam is de huid gevoeliger of zit er meer haar en kan daar de behandeling iets gevoeliger zijn. Voordat we behandeling starten zal er altijd een uitgebreide intake plaats vinden inclusief een proefflits. Zo kunnen we samen kijken of dit een behandeling is voor jou.

Na de behandeling

Na de behandeling kan het zijn dat er wat tijdelijke roodheid ontstaat op je huid. Dit verdwijnt vanzelf binnen 15 minuten tot een paar uur.

  • Na de behandeling een week geen zon of zonnebank.
  • Gebruik voor het gezicht een dagcreme met een spf 30.

Alles zal tevens nog eens uitgebreid besproken worden tijdens de intake.