Pigmentvlekken

Storende donkere vlekjes in het gezicht. Pigmentvlekken. Je kan het op verschillende manieren ontwikkelen. Er kan al pigmentatie ontstaan na een wondje of een insectenbeet, maar ook na acne. We noemen dit post-inflammatoire hyperpigmentatie. De huid wil het wondje herstellen, maar daarbij wordt de pigmentaanmaak ook gestimuleerd. Een donkere verkleuring kan dan ontstaan.

Deze verkleuring ontstaat door de pigmentcellen. Als we in de zon zitten worden deze cellen geactiveerd. Een bruine huid is het resultaat. Echter als er een verstoring in dit proces ontstaat, kunnen pigmentvlekken ontstaan. Er zijn verschillende soorten pigment. Zo heb je misschien wel eens gehoord van een zwangerschapsmasker ook wel Melasma genoemd. Deze ontstaan vaak tijdens de zwangerschap onder invloed van zonlicht, hormoonhuishouding en een stukje aanleg. Deze vorm van pigment is goed te behandelen.

Er ontstaat een donkere verkleuring. Oppervlakkig (epidermaal) pigmentatie is wel te behandelen. Dieper gelegen (dermaal) pigment is lastiger te behandelen. Dit kan enkel behandeld worden met een laser.

Wil je meer weten over de behandelingen en welke er het meest geschikt is voor jou? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een intake en advies op maat. 

INTAKE PLANNEN

Juliette Armand Apocalypsis Therapy Exfoliation

De Juliette Armand Apolcalypsis therapy exfoliation zijn eigenlijk twee behandelingen die er op gericht zijn om onder andere pigmentvlekken aan te pakken. Deze behandeling stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid.

Dit intensieve protocol bestaat uit 2 behandelingen. Na de eerste behandeling gaat je huid na een paar dagen vervellen. Sporten, (zon)vakantie, zonnebank of sauna zijn nu niet te plannen.

Na 5 dagen kom je terug voor het herstelprotocol.

Pigmentvlekken behandelen bodegraven

Na 1 Whitening Therapy behandeling en 1 Apocalypsis Therapy behandeling.

De Apocalypsis therapy Exfoliation behandelingen kosten samen € 190,-.
Dit is inclusief de Sunfilm factor 30 van Juliette Armand (t.w.v. € 43,20) welke verplicht gebruikt moet worden tussen de behandelingen.

BEHANDELING BOEKEN

Resultaat

  • Zichtbaar minder pigmentatie
  • Stimuleert het natuurlijke herstelproces
  • Stralende huid met heldere teint