LYCON

Bij Elements maken we gebruik van Lycon Precision waxing! Dit fantastische product is de elite onder de professionele waxen, afkomstig uit Australie.
Waarom Lycon Precision waxing?
– Supersnelle waxbehandelingen, nagenoeg pijnloos
– Waxen kan al vanaf een haarlengte vanaf 1mm!
– Mild, verzorgend en zacht voor de huid, zonder roodheid of irritaties achteraf
– Langdurige haarvrije en zachte huid zonder stoppels
– Effectief waxen in combinatie met wellness, dankzij de heerlijke aromatische geuren van dit product.
– Voor mannen en vrouwen

LYCON PRECISION WAXING

Na een lange tijd van research en het afstemmen van de juiste ingredienten, onder het toeziend oog van haar vader als scheikundige, maakt Lydia, founder van Lycon, haar eerste wax! In het geheim, in de oven van de familie keuken. Ze was toen nog een teenager! Het LYCON merk kwam enige tijd later, in 1978 en wordt vandaag de dag verkocht over de gehele wereld en wordt beschouwd als de beste kwaliteit wax overall!

LYCON is in 1978 in Australië opgericht en heeft inmiddels wereldwijd een welverdiende reputatie opgebouwd. LYCON is marktleider op het gebied van harsen en wordt over de gehele wereld, in meer dan 93 landen,  toegepast in het topsegment van wellness centers en schoonheidssalons.  Modellen en beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Blunt gebruiken dit revolutionaire product.

Al vanaf 1 mm moeiteloos waxen!

De mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. Bovendien kan de hars gebruikt worden op lage temperaturen. De huid wordt gevoed en verzacht.

Veel keus, een zeer complete lijn producten

LYCON biedt ruime keuze in Hot wax en Strip wax. De unieke LYCOjet waxen zijn geschikt voor de stugge haartjes en als nabehandeling. Daarnaast is er een complete lijn voor- en nabehandelingsproducten, retailproducten en accessoires. Er is altijd een geschikt product voorhanden. Professionals kunnen nu kiezen voor een bijzondere combinatie van pure Australische bijenwas en aromatische essentiële oliën. De consument met een normale of gevoelige huid, fijn of hardnekkig haar kiest voor een totaalbeleving. Maar vooral voor een gezonde, gladde en gehydrateerde huid.

Heb je vragen? Wil je een persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op.