Littekens

Littekens ontstaan als de huid zich herstelt na een beschadiging. Iedereen heeft wel eens een wondje gehad wat uiteindelijk toch een litteken achter liet. Een valpartij, operatie of acne kunnen voor zeer vervelende littekens zorgen. Hou je littekens in je gezicht dan kan dat best zorgen voor problemen, zowel cosmetisch gezien als psychisch.

In het begin ziet een litteken er wat rood en dik uit. Dat trekt naar verloop van tijd wel weg, maar soms ook niet. Dan spreken we van een hypertrofisch litteken. Dat is zo’n dik litteken wat rood, dik en op de huid blijft liggen en soms zelf kan gaan jeuken.

Wist je dat een rimpel ook een mini litteken is? Onder het huidprobleem rimpels daarover meer.

Er zal altijd een intake plaatsvinden voordat we gaan besluiten welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Juliette Armand heeft onderstaande behandelingen welke zeer effectief zijn voor de bestrijding van littekens. Deze kunnen echter enkele in de herfst/winter plaatsvinden in verband met de fruitzuren die gebruikt worden.

Juliette Armand Apocalypsys Exfoliation

Er zijn verschillende behandelingen die we in kunnen zetten om littekens aan te pakken. De Juliette Armand Apolcalypsis exfoliation is een behandelprotocol wat er op gericht is om littekens en specifieke littekens na acne aan te pakken. Deze behandeling stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid. Een pittige maar zeer effectieve behandeling waardoor je huid weer gaat stralen en pigment en littekentjes daadwerkelijk minder worden!

Dit intensieve protocol bestaat uit 2 behandelingen. Na de eerste behandeling gaat je huid na een paar dagen vervellen. Sporten, (zon)vakantie, zonnebank of sauna zijn nu niet te plannen.

Deze behandeling bestaat uit twee losse behandelingen welke met een tussenpoze van 5 dagen wordt uitgevoerd. De Sunfilm factor 30 van Juliette Armand is het enige product wat tijdens deze behandelingen gebruikt mag worden en is inclusief de totale behandelprijs van € 190,-.


BEHANDELING BOEKEN

Rimpel Reductie Therapie

De rimpel reductie therapie is specifiek ontwikkeld voor de aanpak van littekens. Een rimpel is eigenlijk ook een mini litteken. Bij beide verkleven de onderliggende huidlagen, waardoor de randen hoger lijken te liggen en het “defect” steeds meer gaat opvallen.

Tijdens deze massage werk ik met handschoenen en zonder tussenstof (creme of serum). Hierdoor kan ik dieper in het weefsel werken en daar de verkleving losmaken. Door deze effectieve massagetechniek wordt onder andere het genezingsproces geactiveerd. In combinatie met de juiste producten kan jij je huid absoluut in een betere conditie krijgen. Je huid krijgt een betere kleur en voelt steviger aan.

Bij specifieke littekens hoort een op maat gemaakte behandeling. Neem hier contact op voor meer informatie en de prijs voor een behandeling. Je kan hierbij denken aan een litteken naar aanleiding van een ongeluk of operatie. Ik werk dan op een kleiner oppervlak waardoor de behandelprijs zal worden aangepast.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Resultaat

  • Litteken wordt soepeler en de kleur verbetert
  • Jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen
  • De huid ziet er frisser en stralender uit met zichtbaar minder pigmentvlekken