Juliette Armand – Chronos therapy

Bestrijd de tand des tijds – je afspraak met de cosmetisch arts kan worden uitgesteld. Een prachtige behandeling om je huidveroudering te bestrijden en te voorkomen.

Chronos Therapy functioneert als een bescherming voor de huid tegen drie vijanden

  1. Tekort aan vocht
  2. Biologische veroudering
  3. Oxidatieve schade veroorzaakt door externe factoren

De Chronos Therapy is een geavanceerde technologie en gebaseerd op de volgende stappen:

    • Peelen: Verwijderen dode huidcellen en vochtbalans op peil houden. Dit wordt bereikt door de samenwerking van glycolzuur, salicylzuur, urea en keratoplast.
    • Hydrateren: Verbeteren van de water reserves en beschermen tegen vochtverlies. Belangrijkste ingrediënt hiervoor is hyaluronzuur.
    • Antiaging & Antioxidant: Stimuleren van collageen en elastinesynthese als de functie van de fibroblast.  Dit is de perfecte combinatie om huidvernieuwing te bewerkstelligen. Peptides, isoflavonen, collageen en elastine spelen hier een belangrijke rol in. Tijdens in vitro onderzoek naar bijvoorbeeld de CL Biopeptide – welke ook in de Chronos Therapy is verwerkt – bleek een toename van 382% in de collageenproductie en een toename van 146% met betrekking tot de synthese van glycosaminoglycanen. Deze behandeling kan enkel tussen oktober en april plaatsvinden in verband met glycolzuur en salicylzuurpeeling die in deze behandeling wordt aangebracht.

De Chronos Therapy geeft het beste resultaat in kuurverband, maar geeft ook al na 1 behandeling een prachtig resultaat en zichtbaar minder lijntjes.

Losse behandeling

95,-

-Inclusief epileren/harsen en drie massages waaronder de hannah Bindweefselmassage.

 

BEHANDELING BOEKEN

Kuur van 5 behandelingenMeest geboekt

425,-

-KUUR BOEKEN

Kuur van 10 behandelingen

850,-

-KUUR BOEKEN