Acne

Je wordt wakker en hebt weer ontstekingen in je gezicht welke rood en gezwollen zijn.  Je voelt al weer een nieuwe ontstekingen opkomen.

Je moet je klaarmaken om naar school of naar je werk te gaan. Je schaamt je om met dit gezicht naar buiten te gaan. Je baalt er als een stekker van en je bent jaloers op al die mensen die een gave, gladde huid hebben. Je gaat voor de spiegel staan en bedekt je puistles en vlekken met een laag foundation of je knijpt ze snel nog even uit. Je weet dat je dan nog meer littekens krijgt, maar neemt het maar voor lief.

STOP! Dit kan echt beter worden. Natuurlijk zijn er invloeden zoals hormonen en stress die we moeilijk(er) kunnen beinvloeden, maar jouw huid verbeteren dat kan absoluut. Jij kan weer gaan stralen.  Jij kan ook weer zeker zijn over jezelf en je gezicht.
Ben jij klaar om de strijd aan te gaan? Ik wel! Binnen enkele weken ga jij verbetering zien.

Weten welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Kom dan langs voor een gratis intakegesprek en huidmeting op maat!

hannah Acne Therapy

We hebben verschillende behandelingen die ingezet kunnen worden. Welke we gaan inzetten bepalen we altijd na het intakegesprek. Je hoort dan ook welke kosten er aan verbonden zijn. Het is bij de behandeling van acne wel heel belangrijk om zelf thuis aan de slag te gaan met producten.

BEHANDELING BOEKEN

Juliette Armand Acne Therapy

Deze behandeling kan enkel tussen oktober en april geboekt worden vanwege het gebruik van BHAzuren.(betahydroxyzuur) Je gaat hier niet van vervellen, is absoluut veilig om te ondergaan en geeft een verbluffend mooi resultaat!

BEHANDELING BOEKEN

Juliette Armand Apocalypsis Therapy Acne

Heb jij last van een acne huid die veel onderhuidse ontstekingen heeft en behoorlijk glimt? Dan is dit de behandeling voor jou. Weet je niet goed welke behandeling je moet kiezen? Tijdens de intake voorafgaande aan de behandeling zal altijd bekeken en besproken worden welke behandeling het beste past bij jouw huidprobleem!

BEHANDELING BOEKEN

Resultaat